Velkommen til Nyhetsbrevet!

Abonner nå og få full tilgang til eksklusivt innhold. Ikke gå glipp av viktige oppdateringer og innsikt – jeg har deg dekket! Mens noen nyhetsbrev er åpne for alle, anbefaler jeg å prøve en 7-dagers gratis prøveperiode, spesielt rundt månedsskiftet, slik at du også får med deg min omfattende månedsoppsummering.

Mitt nyhetsbrev leveres rett til din innboks og gir deg en omfattende dekning av det mest relevante innen Bitcoin, desentralisert finans, og ikke minst, hendelser i tradisjonell finans som påvirker kryptomarkedet.

Nyhetsbrevet har nå blitt Norges mest leste daglige nyhetsbrev om Bitcoin og markedet, med tusenvis av dedikerte lesere på tvers av publiseringsplattformer.

Som fast leser (abonnent) får du også tilgang til eksklusivt innhold, samt muligheten til å stille spørsmål og få personlige svar i kommentarfeltet.

Abonnementet på Nyhetsbrevet er tilgjengelig nå for kun $6 per måned eller $67 per år. Jeg jobber kontinuerlig med å produsere mer kvalitetsinnhold. Som abonnent vil du også motta en månedlig oppsummering som inkluderer mine forventninger for den kommende måneden.

Hva venter du på? Bli en del av fellesskapet vårt ved å klikke her:

Read Kryptonytt - Bitcoin og Desentralisert finans in the Substack app
Available for iOS and Android

Velkommen skal du være // Alexander ∞/21


Hva finner du ikke her:

- Nyhetsbrevet er ikke en plattform der du vil få anbefalinger om kjøp og salg.
- Du finner ingen lovnad om garanterte gevinster.
- Du vil ikke bli presset til å investere i noe.
- Du finner ingen positive omtaler om såkalte “shitcoins eller scams”.
Kortene på bordet:
- Jeg eier kryptovaluta selv.
- Jeg er ikke en finansiell rådgiver.
- jeg skriver om mine egne meninger.

Subscribe to Kryptonytt

Det viktigste innen Bitcoin, og desentralisert finans, på Norsk.

People

Alexander Ellefsen 

I write Norway's most-read daily newsletter about Bitcoin and Decentralized Finance in Norwegian. ∞/21 https://twitter.com/4lexEllefsen