Hvorfor lese nyhetsbrevet?

Abboner for og få full tilgang til nyhetsbrevet og alt av bonusinnhold.
Gå aldri glipp av en oppdatering, du finner nyhetsbrevet her men får det også på mail. Les videre for å se hva nøyaktig jeg skriver om, og hvordan dette kan hjelpe deg og ha full oversikt i et ellers travelt og uoversiktlig marked. Du får alle nyhetene du trenger til prisen av en god kopp kaffe👍

Hva får du ut av nyhetsbrevet?

Krypto sover aldri, det skjer så mye i spacet at ofte vet man ikke hvor man bør lese artikler og hvordan artikler som er verdt tiden din. Gjennom nyhetsbrevet trenger du ikke være bekymret for å gå glipp av noe viktig.

Hvert nyhetsbrev kommer rett i din mailboks og dekker alt det viktigste innen Bitcoin, desentralisert finans og ikke minst det som skjer i tradisjonell finans som påvirker krypto-markedet. Hver ukedag.

Nyhetsbrevet har nå blitt Norges mest leste daglige nyhetsbrev med tusenvis av lesere fordelt på plattformene jeg publiserer på. Jeg er evig takknemlig for støtten, drømmen er å kunne jobbe med Bitcoin opplysning og adopsjon på fulltid, dere er med å muliggjøre drømmen, takk skal dere ha!

Som en fast leser (abonnent) får du også tilgang på utvidet innhold, Jeg har gjestet og blitt intervjuet på flere youtube kanaler og podcaster, dere vil selvsagt få tilgang på alt av ekstrainnhold av denne typen også.

Bli en del av samfunnet vårt!

Leserne av nyhetsbrevet er typisk folk som deler de samme tankene og ideene og som ikke er redd for å utfordre hverandre på hverandre sine synspunkter. Kjent fra den private Facebook gruppa Bitcoin DeFi Norge der alt startet, har det tid og ofte vært meget interessante diskusjoner i kommentarfeltene, og jeg oppfordrer alle til å delta da jeg aktivt jobber for å svare absolutt alle som kommenterer.

Det koster $5.49 i måneden eller $59 i året. Jeg jobber alltid med å skrive og produsere mer innhold. Du vil også få en månedlig oppsummering som også inneholder mine forventninger for den kommende måneden. Hva venter du på? Abonner her:

Velkommen skal du være // Alexander ∞/21


Hva finner du ikke her:

- Nyhetsbrevet er IKKE en plattform der du vil få anbefalinger om kjøp og salg.
- Du finner ingen lovnad om garanterte gevinster.
- Du vil ikke bli presset til å investere i noe.
- Du finner ingen positive omtaler om såkalte “shitcoins eller scams”.
Disclaimer:
- Jeg eier kryptovaluta selv.
- Jeg er ikke en finansiell rådgiver.
- jeg skriver mine egne meninger.